Pertrinta daržovių sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Daržovių patiekalai 0 comments

Pertrinta daržovių sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Vanduo2 l 2

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Pienas1/2 l 1/2

  • Morkos4 vnt 4

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Bulvės4 vnt 4

  • Kopūstai2 stiklinės 2

  • žalieji žirneliai1 stiklinė 1

  • petražolė1/4 vnt 1/4

  • poras truputis

  • tryniai1-2 vnt 1-2

Gaminimo eiga

  • Mažame sviesto kiekyje pakepinamos morkos ir prieskoninės daržovės, viskas užpilama verdančiu vandeniu, patroškinama, dedami kopūstai, bulvės, žalieji žirneliai ir šutinama mažame vandens kiekyje, kol daržovės labai suverda
  • Tada viskas pertrinama pro sietą, praskiedžiama virintu vandeniu ar pienu, dedami svieste pakepinti miltai, pasūdoma, užvirinama, užbalinama tryniais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*