Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriais

Sriubos 0 comments

Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriais

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai1-2 šaukštai 1-2

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Salierai1 vnt 1

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Bulvės2 vnt 2

  • Mėsos sultinys1,5 l 1,5

  • Pyragas1 riekutė 1

  • Ankštpipiriai1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Bulvės ir salieras nuskutami, supjaustomi ir su svogūnu, ankštpipiriu bei pyrago riekute verdama sultinyje arba vandenyje
  • Išvirus pertrinama pro kiaurasamtį
  • Dar kartą užvirinama, supilama grietinė, įberiama druskos ir kapotų petražolių lapelių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*