Pavasario sriuba
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Svogūnas – 1 vnt 1
Miltai – 1 šaukštas 1
Krapai truputis –
Grietinė – 1/2 stiklinės 1/2
Sviestas – 1 šaukštas 1
Džiūvėsėliai – 200 g 200
Špinatai truputis –
Svogūno laiškai truputis –
Rugštynės – 300 g 300
Petražolės lapeliai truputis –
Gaminimo eiga
- Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ir svogūno galvutę pakepinti svieste, sudėti supjaustytas rūgštynes ir likusius žalumynus bei miltus
- Patroškinus įpilti vandens, pavirinti 10 – 15 min
- , pasūdyti, užbalinti grietine ir patiekti su džiūvesėliais