Paukštienos tyrsriubė

Karšti patiekalai, Sriubos, Paukštienos patiekalai 0 comments

Paukštienos tyrsriubė

5.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, SriubosDifficulty:
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai truputis

  • Druska pagal skonį

  • Miltai60 g 60

  • Grietinėlė250 ml 250

  • Pipirai keletas

  • Sviestas40 g 40

  • Viščiukas1/2 vnt 1/2

  • Daržovės100 g 100

  • Kiaušinių tryniai1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Išdarinėtas nuplautas viščiukas supjaustomas į 3-4 gabalus, dedamas į šiltą pasūdytą vandenį ir verdamas apie pusvalandį
  • Tada sudedamos supjaustytos daržovės ir baigiama virti
  • Iš sultinio viščiukas išimamas, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma smulkiais gabaliukais
  • Galima ją kartu su daržovėmis sumalti mėsmale arba išmaišyti mikseriu
  • Sriuba gardinama svieste pakepintais svogūnais, pavirintais sultinyje, paskui grietinėle, sumaišyta su tryniu
  • Sriuba turėtų būti tiršta, be gumuliukų, švelnaus skonio

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*