Paukštienos pjausniai su ananasais

Paukštienos patiekalai 0 comments

Paukštienos pjausniai su ananasais

5.0 from 1 vote
Course: Paukštienos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Ryžiai200 g 200

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos3 vnt 3

  • Salierų lapkočiai2 vnt 2

  • Paukštienos sultinys0,5 stiklinės 0,5

  • Paukštienos pjausniai4 x 4

  • Ananasai1 vnt 1

  • Alyvuohių aliejus3 šaukštai 3

Gaminimo eiga

  • Ananasą nulupkite ir supjaustykite kubeliais, salierus pjaustykite įstrižais gabaliukais, morkas – šiaudeliais
  • Iš pradžių 2-3 minutes su keliais šaukštais aliejaus troškinkite ananasą
  • Gabaliukus išgriebkite, padėkite šiltai
  • Į keptuvę berkite morkas su salierais, 8-10 minučių troškinkite, tada išgriebę sukrėskite į ananasus
  • Į keptuvę pilkite dar kelis šaukštus aliejaus ir apkepkite jame mėsą
  • Gardinkite ją prieskoniais
  • Išimtą mėsą barstykite druska, pipirais ir laikykite šiltai, o kepimo riebalus atskieskite sultiniu
  • Jam užvirus sukrėskite daržoves, kelias minutes troškinkite, gardinkite prieskoniais
  • Į porcijų lėkštutes dėkite ryžių, ant jų tieskite daržoves, šalia dėkite po pjausnį

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*