Paukštienos pjausniai su ananasais
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Ryžiai – 200 g 200
Pipirai pagal skonį –
Morkos – 3 vnt 3
Salierų lapkočiai – 2 vnt 2
Paukštienos sultinys – 0,5 stiklinės 0,5
Paukštienos pjausniai – 4 x 4
Ananasai – 1 vnt 1
Alyvuohių aliejus – 3 šaukštai 3
Gaminimo eiga
- Ananasą nulupkite ir supjaustykite kubeliais, salierus pjaustykite įstrižais gabaliukais, morkas – šiaudeliais
- Iš pradžių 2-3 minutes su keliais šaukštais aliejaus troškinkite ananasą
- Gabaliukus išgriebkite, padėkite šiltai
- Į keptuvę berkite morkas su salierais, 8-10 minučių troškinkite, tada išgriebę sukrėskite į ananasus
- Į keptuvę pilkite dar kelis šaukštus aliejaus ir apkepkite jame mėsą
- Gardinkite ją prieskoniais
- Išimtą mėsą barstykite druska, pipirais ir laikykite šiltai, o kepimo riebalus atskieskite sultiniu
- Jam užvirus sukrėskite daržoves, kelias minutes troškinkite, gardinkite prieskoniais
- Į porcijų lėkštutes dėkite ryžių, ant jų tieskite daržoves, šalia dėkite po pjausnį