Paukštiena, apkepta riebaluose

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 1 comment

Paukštiena, apkepta riebaluose

3.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Miltai šaukštas

  • Sviestas50 g 50

  • Džiūvėsėliai1/2 stiklinės 1/2

  • Riebalai kepimui

  • Paukštiena400 g 400

Gaminimo eiga

  • Vietoj džiūvėsėlių galima naudoti kubeliais supjaustytą baltą duoną
  • gabalais supjaustytą virtą paukštieną apvolioti maltais džiūvėsėliais, juos gerai prispausti prie mėsos
  • Paniruotus mėsos gabalus iš visų pusių pakepinti dideliame riebalų kiekyje, kol susidarys rusva plutelė, ir tuojau patiekti
  • Mėsą apšlakstyti ištirpintu sviestu
  • Patiekti su bulvėmis, keptomis dideliame riebalų kiekyje, arba bulvių koše, troškintomis morkomis, žirniais arba grybais, virtais žiediniais kopūstais

One Comment

  1. VllAmPRpvEIPNZILE

    Skanumelis.I grybus dar gilama siek tiek riebios grietineles ipilti ir patroskinti kelias minutes, irgi skanus padazas gausis. Arba i toki padaza ideti apkepintus nugarines gabaliukus ir patroskinti kartu Viskas. Einu valgyti 😉

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*