Paukščių pienas
Cooking time
1
hour30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus (formoms ištepti) –
Cukrus – 8 šaukštai 8
Grietinėlė – 700 g 700
Želatina – 4,5 šaukštai 4,5
Konjakas – 1 šaukštas 1
Kakavos milteliai – 0,5 stiklinės 0,5
Vanilės cukrus – 1 pakelis 1
Gaminimo eiga
- Šokoladiniam sluoksniui paruošti reikės: 400 g grietinėlės 5 šaukštai cukraus, 3 šaukštai želatinos 0,5 stiklinės kakavos miltelių truputis konjako Baltajam sluoksniui paruošti reikės: 2 šaukštai cukraus 1,5 šaukšto želatinos 1 pakelis vanilės cukraus, 200 g grietinėlės Papuošimui reikės: 100 g grietinėlės 1 šaukštas cukraus kakavos miltelių Šokoladiniam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę
- Į ją suberkite kakavą, įpilkite truputį konjako ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną
- Masę lygiomis dalimis supilstome į aliejumi pateptas formeles
- Baltajam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę
- Ją paskaninkite vanilės cukrumi ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną
- Šią masę supilame ant šokoladinio sluoksnio
- 20 min
- formeles laikome šaltai
- Desertą išimkite iš formelių, papuoškite plakta grietinėle ir kakavos milteliais
labai skanu