Paukščių pienas

Įvairūs desertai, Desertai, saldumynai 1 comment

Paukščių pienas

5.0 from 1 vote
Course: Desertai, saldumynai, Įvairūs desertaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (formoms ištepti)

  • Cukrus8 šaukštai 8

  • Grietinėlė700 g 700

  • Želatina4,5 šaukštai 4,5

  • Konjakas1 šaukštas 1

  • Kakavos milteliai0,5 stiklinės 0,5

  • Vanilės cukrus1 pakelis 1

Gaminimo eiga

  • Šokoladiniam sluoksniui paruošti reikės: 400 g grietinėlės 5 šaukštai cukraus, 3 šaukštai želatinos 0,5 stiklinės kakavos miltelių truputis konjako Baltajam sluoksniui paruošti reikės: 2 šaukštai cukraus 1,5 šaukšto želatinos 1 pakelis vanilės cukraus, 200 g grietinėlės Papuošimui reikės: 100 g grietinėlės 1 šaukštas cukraus kakavos miltelių Šokoladiniam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę
  • Į ją suberkite kakavą, įpilkite truputį konjako ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną
  • Masę lygiomis dalimis supilstome į aliejumi pateptas formeles
  • Baltajam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę
  • Ją paskaninkite vanilės cukrumi ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną
  • Šią masę supilame ant šokoladinio sluoksnio
  • 20 min
  • formeles laikome šaltai
  • Desertą išimkite iš formelių, papuoškite plakta grietinėle ir kakavos milteliais

One Comment

  1. labai skanu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*