Paštetas su sūriu

Mėsos patiekalai 0 comments

Paštetas su sūriu

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai (papuošimui)

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Muskato riešutai1 vnt 1

  • Lašiniai300 g 300

  • Sūris50 g 50

  • kiaulės kepenys250 g 250

  • galvijų kepenys300 g 300

Gaminimo eiga

  • Kepenys užplikomos verdančiu vandeniu ir palaikomos 1-2 valandas, 100 g
  • lašinių plonai supjaustoma ir jais išklojama riebalais ištepta forma
  • Likę lašiniai, kepenys, sūris ir svogūnas  du kartus permalami, į masę įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai ir druska
  • Masė gerai išsukama, sukrečiama į paruoštą formą ir uždengus verdama 2 valandas
  • Atvėsęs formoje paštetas įmerkiamas akimirkai į verdantį vandenį ir išverčiamas į lėkštę
  • Papuošiamas petražolių lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*