Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais

Žuvies patiekalai 0 comments

Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai1 šaukštas 1

  • Majonezas50 g 50

  • Garstyčios1 šaukštas 1

  • Alyvuogių aliejus1 šaukštas 1

  • Obuolių actas1 šaukštas 1

  • Ančiuvių filė2 vnt 2

  • Paprikos4 vnt 4

  • Kaparėliai1,5 šaukšto 1,5

  • Tunų konservai400 g 400

Gaminimo eiga

  • Orkaitę įkaitinti iki 180 °C
  • Paprikas patepti aliejumi ir kepti skardoje apie 40 minučių, kartais pavartant
  • Dar karštas sudėti į polietileno maišelį ir sandariai uždaryti
  • Ataušinti ir nulupti odelę
  • Paprikas supjaustyti išilgai juostelėmis į 4 dalis
  • Nusausinti popieriniu rankšluosčiu
  • Įdarui viską sumaišyti
  • Įdarą išdėlioti ant paprikų juostelių ir susukti vyniotinius

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*