Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Keptos paprikos su tuno ir ančiuvio įdaru, susuktos vyniotiniais ir keptos orkaitėje.

Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus1 šaukštas 1

  • Ančiuvių filė2 vnt 2

  • Garstyčios1 šaukštas 1

  • Kaparėliai1,5 šaukšto 1,5

  • Majonezas50 g 50

  • Obuolių actas1 šaukštas 1

  • Paprikos4 vnt 4

  • Petražolių lapeliai1 šaukštas 1

  • Tunų konservai400 g 400

Gaminimo eiga

  • Orkaitę įkaitinti iki 180 °C.
  • Paprikas patepti aliejumi ir kepti skardoje apie 40 minučių, kartais pavartant.
  • Dar karštas sudėti į polietileno maišelį ir sandariai uždaryti.
  • Ataušinti ir nulupti odelę. Paprikas supjaustyti išilgai juostelėmis į 4 dalis.
  • Nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
  • Įdarui viską sumaišyti.
  • Įdarą išdėlioti ant paprikų juostelių ir susukti vyniotinius.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*