Keptos paprikos su tuno ir ančiuvio įdaru, susuktos vyniotiniais ir keptos orkaitėje.
Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais
Gaminimo laikas
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Alyvuogių aliejus – 1 šaukštas 1
Ančiuvių filė – 2 vnt 2
Garstyčios – 1 šaukštas 1
Kaparėliai – 1,5 šaukšto 1,5
Majonezas – 50 g 50
Obuolių actas – 1 šaukštas 1
Paprikos – 4 vnt 4
Petražolių lapeliai – 1 šaukštas 1
Tunų konservai – 400 g 400
Gaminimo eiga
- Orkaitę įkaitinti iki 180 °C.
- Paprikas patepti aliejumi ir kepti skardoje apie 40 minučių, kartais pavartant.
- Dar karštas sudėti į polietileno maišelį ir sandariai uždaryti.
- Ataušinti ir nulupti odelę. Paprikas supjaustyti išilgai juostelėmis į 4 dalis.
- Nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
- Įdarui viską sumaišyti.
- Įdarą išdėlioti ant paprikų juostelių ir susukti vyniotinius.