Skanus padažas prie ryžių, makaronų ar liestinių.
Žyma: padažų receptai
Grietinės padažas
0 commentsGrietinės padažas gali būti patiekiamas prie mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų.
Olandiškas sviesto-kiaušinių padažas
1 commentŠis padažas gali būti patiekiamas prie virtų daržovių arba virtos žuvies.
Džiūvesėlių padažas
0 commentsŠis padažas tinka prie kopūstų, šparagų ar kitų virtų daržovių, vištienos.
Obuolių padažas
0 commentsPadažas patiekiamas prie šaltų mėsos patiekalų, virto kumpio.
Krienų padažas
0 commentsKarštas krienų padažas.
Kefyro padažas
0 commentsKefyro padažas geriausiai tinka prie svogūnų laiškų ir agurkų salotų.
Grybų padažas
0 commentsKrienų padažas
0 commentsŠaltas krienų padažas.
Salotų padažas
0 commentsMajonezo padažas
2 commentsNaminio majonezo padažo receptas.