Omletas su mėsa
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Svogūnas – 1 vnt 1
Kiaušiniai – 3 vnt 3
Miltai – 3 šaukštai 3
Pienas – 3 šaukštai 3
Mėsa – 250 g 250
Riebalai – 1 šaukštas 1
Gaminimo eiga
- Maltą mėsą pasūdyti, svogūną smulkiai supjaustyti ir maišant pakepinti riebaluose
- Iš kiaušinio, pieno bei miltų suplakti tešlą, užpilti ją ant iškeptos mėsos
- Omletą apkepti iš abiejų pusių
- Baigiant kepti galima apibarstyti svogūno laiškais
toks skanus
labai liuks.
Labai neblogai atrodo. Bandysim kepti su veršiena.