Omletas "Siurprizas"

Karšti patiekalai, Įvairūs patiekalai 0 comments

Kiaušinienė su dešra ir konservuotais žirneliais.

Omletas "Siurprizas"

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Kiaušiniai6 vnt 6

  • Pipirai truputis

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Riebalai2 šaukštai 2

  • Kvietiniai miltai2-3 šaukštai 2-3

  • Dešra150 g 150

  • Konservuoti žirneliai1 stiklinė 1

Gaminimo eiga

  • Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų
  • Baltymus standžiai suplakame, atsargiai sumaišome su miltais, tryniais ir puse konservuotų žirnelių bei pasūdome, pabarstome pipirais
  • Masę sudedame į išteptą riebalais torto formą ar kitą ugniai atsparų indą, pabarstome supjaustyta dešra, likusiais žirneliais bei tarkuotu sūriu ir kepame

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*