Obuolių sriuba

Sriubos, Vaisių patiekalai 0 comments

Vengriška obuolių sriuba

Obuolių sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Sriubos, Vaisių patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus60-100 g 60-100

  • Vanduo700 g 700

  • Miltai50 g 50

  • Grietinėlė100 g 100

  • Pienas700 g 700

  • Citrinų sultys1/2 citrinos 1/2

  • Obuoliai750 g 750

  • Baltasis vynas50 g 50

  • Cinamono lazdelės5 cm 5

Gaminimo eiga

  • Cukraus dedame priklausomai nuo obuolių rūgštumo
  • Obuolius nulupti, supjaustyti 1 cm kubeliais, sudėti į puodą su cukrumi ir įpilti vandens
  • Virti, kol obuoliai suminkštės
  • Tada supilti vyną, pieną, įdėti cinamono lazdelę
  • Į dubenį suberti miltus, atskiesti grietinėle, šitą mišinį supilti į karštą sriubą
  • Virti, kol sriuba sutirštės
  • Nukelti puodą nuo ugnies
  • Palaukti kol praauš ir dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms
  • Tiekti šaltą

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*