Obuolių pyragas su kondensuotu pienu

Pyragai 0 comments

Obuolių pyragas su kondensuotu pienu

5.0 from 2 votes
Course: PyragaiDifficulty:
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska1/4 šaukštelio 1/4

  • Cukrus350 g 350

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Miltai500 g 500

  • Pienas5 šaukštai 5

  • Kondensuotas pienas1 stiklinė 1

  • Obuoliai2 vnt 2

  • Sviestas370 g 370

  • Kepimo milteliai3/2 šaukštelio 3/2

  • Vanilė1 šaukštelis 1

Gaminimo eiga

  • 30 x 20 cm dydžio kepimo formą iškloti kepimo popieriumi
  • Sviestą išplakti su cukrumi iki purumo (apie 5 min
  • )
  • Po vieną įmaišyti kiaušinius (po kiekvieno maišyti ~1 min
  • )
  • Į tešlą persijoti miltus, sumaišytus su druska ir kepimo milteliais
  • Supilti pieną ir išmaišyti nedideliu greičiu iki vientisos masės
  • Supilti į paruoštą kepimo formą
  • Obuolius nulupti, supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su virtu kondensuotu pienu
  • Šią masę lygiu sluoksniu paskleisti ant tešlos
  • Trupiniams sviestą supjaustyti nedideliais kubeliais
  • Miltus sumaišyti su cukrumi, sudėti sviestą ir blenderiu ar tiesiog pirštais maišyti, kol susidarys trupiniai
  • Trupinius užberti ant obuolių masės
  • Kepti pyragą iki 180º įkaitintoje orkaitėje 35 – 40 min

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*