Obuoliu-pudingo pyragas
Cooking time
1
hour30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 1,5 stiklinės 1,5
Kiaušiniai – 4 vnt 4
Miltai – 1 stiklinė 1
Pienas – 1 l 1
Obuoliai – 1 kg 1
Sviestas – 100 g 100
Kepimo milteliai – 2 šaukšteliai 2
Bulvių krakmolas – 1 stiklinė 1
Vanilinis pudingas – 2 pakeliai 2
Gaminimo eiga
- Tešla Margariną ar sviestą ištrinti su stikline cukraus ir tryniais iki vienalytės purios masės
- Toliau trinant po truputį dėti miltus išmaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais
- Tada atsargiai įmaišyti išplaktus iki standumo baltymus
- Pudingas Išvirti pudingą iš abiejų pakelių su litru pieno ir puse stiklinės cukraus
- Obuoliai Obuolius nulupti ir sutarkuoti su burokine tarka
- Kepimas Kepimo forma ištepti margarinu ar sviestu bei pabarstyti džiūvėsėliais
- Dėti ¾ tešlos, ant jos obuolius, karštą pudingą ir likusią tešlą
- Kepti 50 min
- 1800C laipsnių orkaitėje
- Iškepus pabarstyti cukraus pudra
Nuostabus pyragas, labai skanus !
Labai paprastas paruosimo budas !
Niam Niam !