Obuolių padažas

Padažai 0 comments

Padažas patiekiamas prie šaltų mėsos patiekalų, virto kumpio.

Obuolių padažas

0.0 from 0 votes
Course: PadažaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus2 šaukštai 2

  • Majonezas300 g 300

  • Krienai2 šaukštai 2

  • obuolys1 vnt 1

  • vynuogių vynas0,4 stiklinės 0,4

Gaminimo eiga

  • Obuolys nulupamas, supjaustomas, užpilamas vynu, įberiama cukraus ir šutinama uždengus, kol suminkštėja
  • Paskui pertrinama pro sietą ir ataušinama
  • Į majonezą sudedama obuolių košė, tarkuoti krienai ir išmaišoma

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*