Obuolių ir burokėlių salotos

Salotos, garnyrai, Daržovių patiekalai, Vaisių patiekalai 0 comments

Obuolių ir burokėlių salotos

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Salotos, garnyrai, Vaisių patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus žiupsnelis

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Krapai žiupsnelis

  • Citrinų sultys1 šaukštas 1

  • Obuoliai200 g 200

  • Krienai1 šaknis 1

  • burikėliai1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Burokėlį ir krieno šaknį nulupkite ir sutarkuokite
  • Obuolius stambiai sutarkuokite, svogūną sukapokite
  • Paruoštus produktus dėkite į dubenį, apšlakstykite citrinų sultimis, apibarstykite cukrumi ir išmaišykite
  • Ant viršaus krėskite grietinę ir pabarstykite smulkiai pjaustytais krapų lapeliais
  • Pats pirmasis dalykas, kurį būtina pastebėti – obuoliai vertingi tik tada, jei valgote juos su žievele
  • Jei mėgstate ją storokai nulupti, vertė sumažėja keliskart
  • Dauguma vitaminų yra žievelėje ir viršutiniuose minkštimo sluoksniuose
  • Atkreipkite į tai dėmesį jogr virdami obuolienę be žievelių maloniau gomuriui, o su jomis – geriau visam kūnui

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*