Obuoliai tešloje

Desertai, saldumynai, Vaisių patiekalai 0 comments

Obuoliai tešloje

0.0 from 0 votes
Course: Desertai, saldumynai, Vaisių patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska1/5 g 1/5

  • Cukrus18 g 18

  • Kiaušiniai1/2 vnt 1/2

  • Miltai20 g 20

  • Pienas20 g 20

  • Obuoliai70 g 70

  • Grietinė5 g 5

  • Cukraus pudra5 g 5

  • Lydytas sviestas10 g 10

  • abrikosų džemas10 g 10

Gaminimo eiga

  • Obuoliai nuplaunami, nulupami, supjaustomi 1/2 cm storumo riekelėmis ir užbarstomi cukrumi
  • Į pieną sudedami kiaušinių tryniai, druska, cukrus (3 g
  • ), grietinė, supilami miltai ir gerai išplakama
  • Tada sudedami išplakti kiaušinių baltymai ir atsargiai išmaišoma
  • Obuolių griežinėliai pavilgomi į tešlą, dedami į įkaitintus riebalus ir kepami, kol pagelsta
  • Jei obuoliai dar kieti, 5 minutėm statomi į orkaitę
  • Patiekiant valgyti apibarstoma cukraus pudra
  • Atskirai paduodamas abrikosų džemas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*