Nykštukų miškelis
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Kiaušiniai – 6 vnt 6
Salotų lapai –
Majonezas – 2 šaukštai 2
Fermentinis sūris – 75 g 75
Pomidorai – 2-3 vnt 2-3
Petražolių šakelės – 2-3 vnt 2-3
Pipirų žirneliai – 6 vnt 6
Paprikų ankščių galai – 3 vnt 3
Gaminimo eiga
- Kietai išvirkite kiaušinius
- Nuo kotelių nuskabykite petražolių lapelius
- Tada nupjaukite storuosius kiaušinių galus ir atskirkite trynius
- Trynius sutrinkite ir sumaišykite su tarkuotu sūriu, majonezu, sukapotais nupjautų kiaušinių baltymų galiukais, smulkintais petražolių lapeliais, galite gardinti ir marinuoto agurkėlio gabaliukais
- Šiuo įdaru kimškite kiaušinius
- Lėkštę išklokite salotų lapais, tai bus plėvelė
- Ant plėvelės nupjautuoju galu statykite kiaušinius
- Trims kiaušiniams iš pipirų žirnelių ar kaparėlių padarykite akutes, iš paprikų gabaliukų – burnytes ir nosytes
- Ant viršaus maukite paprikų kepuraites, į šonus smeikite petražolių šakeles – rankutes
- Štai stovi nykštukai
- Likusius kiaušinius uždenkite pomidorų puselėmis, ant kurių tirštu majonezu pridėliokite taškelių
- Tai bus grybai