Nugarinės kepsnys

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Nugarinės kepsnys

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Druska truputis

  • Cukrus truputis

  • Prieskoniai truputis

  • Riebalai1-2 šaukštai 1-2

  • Prieskoninės daržovės truputis

  • Jautienos nugarinė800 g 800

Gaminimo eiga

  • Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrumi ir aliejumi, apibarstoma prieskoninėmis daržovėmis ir kiek palaikoma (2 – 3 val
  • )nKepamas nepjaustytas visas mėsos gabalas
  • Mėsa sudedama į keptuvą su įkaitintais riebalais
  • Kepama su tomis pačiomis prieskoninėmis daržovėmis, kuriose buvo marinuota, 20 – 30 min
  • , palaistant atsiradusiomis sultimis
  • Iškepęs kepsnys patiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį su riebaluose virtomis bulvėmis, troškintomis pupelėmis ar kitomis troškintomis daržovėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*