Netikra pica
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 2 šaukštai 2
Druska žiupsnelis –
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Miltai – 2 stiklinės 2
Pipirai pagal skonį –
Svogūnai – 2 vnt 2
Fermentinis sūris – 200 g 200
Pomidorai – 2 vnt 2
Grietinė – 1 šaukštas 1
Soda – 0,5 šaukštelio 0,5
Kefyras – 2 stiklinės 2
Rukytos dešrelės – 200 g 200
Rauginti agurkai – 2 vnt 2
Koncervuoti žirneliai – 100 g 100
Kukurūzai – 200 g 200
Pomidorų padažas – 3-4 šaukštai 3-4
Gaminimo eiga
- Iš miltų, kiaušinių ir rauginto pieno arba kefyro užmaišykite tešlą, į ją įdėkite grietine užgesintos sodos
- Supjaustykite dešreles, pomidorus, agurkus, svogūnus, sutarkuokite sūrį
- Į skardą plonu sluoksniu supilkite tešlą, ant jos sudėkite supjaustytas dešreles, svogūnus, pomidorus, agurkus, žirnelius
- Viską apibarstykite tarkuotu sūriu, užpilkite pomidorų padažu ir kepkite orkaitėje 180–200 laipsnių temperatūroje, kol sūris pradės lydytis ir gražiai parus