Netikra pica

Picos 0 comments

Netikra pica

5.0 from 1 vote
Course: PicosDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Druska žiupsnelis

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai2 stiklinės 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Fermentinis sūris200 g 200

  • Pomidorai2 vnt 2

  • Grietinė1 šaukštas 1

  • Soda0,5 šaukštelio 0,5

  • Kefyras2 stiklinės 2

  • Rukytos dešrelės200 g 200

  • Rauginti agurkai2 vnt 2

  • Koncervuoti žirneliai100 g 100

  • Kukurūzai200 g 200

  • Pomidorų padažas3-4 šaukštai 3-4

Gaminimo eiga

  • Iš miltų, kiaušinių ir rauginto pieno arba kefyro užmaišykite tešlą, į ją įdėkite grietine užgesintos sodos
  • Supjaustykite dešreles, pomidorus, agurkus, svogūnus, sutarkuokite sūrį
  • Į skardą plonu sluoksniu supilkite tešlą, ant jos sudėkite supjaustytas dešreles, svogūnus, pomidorus, agurkus, žirnelius
  • Viską apibarstykite tarkuotu sūriu, užpilkite pomidorų padažu ir kepkite orkaitėje 180–200 laipsnių temperatūroje, kol sūris pradės lydytis ir gražiai parus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*