Nepaprasta pica

Picos 0 comments

Nepaprasta pica

0.0 from 0 votes
Course: PicosDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnai600 g 600

  • Alyvuogių aliejus4 šaukštai 4

  • Konservuoti pomidorai250 g 250

  • Juodosios alyvuogės200 g 200

  • Kapariai2 šaukštai 2

  • Ančiuvių filė8 vnt 8

  • Bazilikų lapai8 vnt 8

Gaminimo eiga

  •  Į keptuvę įpilkite 2-3 šaukštus aliejaus ir 5 minutes pakepinkite svogūnus
  • Sudėkite pomidorus, alyvas, ančiuvius, kaparius, baziliko lapus, įberkite druskos
  • Išmaišykite ir kaitinkite dar 5 minutes ant vidutinės ugnies
  • Nukelkite nuo ugnies
  • Kai tešla pakils, paminkykite ją ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės, tada padalykite tešlą į 4 lygias dalis
  • Iškočiokite tešlą skritulio formos lakštais, kurių skersmuo 23 cm
  • Uždėkite įdaro ant kiekvieno lakšto vienos pusės, palikdami 2,5 cm kraštą be įdaro
  • Kita lakšto puse uždenkite įdarą ir kaip reikiant užspauskite kraštus
  • Aptepkite picas likusiu aliejumi ir sudėkite į lengvai aliejumi išteptas kepamąsias skardas
  • Kepkite, kol picos išsipūs ir auksiškai pagels
  • Patiekite karštas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*