Nekeptas kepenų paštetas

Mėsos patiekalai 1 comment

Nekeptas kepenų paštetas

3.0 from 1 vote
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Grietinėlė3 stiklinės 3

  • Želatina20 g 20

  • Sviestas50 g 50

  • Raudonas vynas1/2 stiklinės 1/2

  • Skrudinimo duonos pagal skonį

  • Kartieji pipirai truputis

  • veršio kepenys800 g 800

Gaminimo eiga

  • Kepenys supjaustomos, pakepinamos svieste ir 4 kartus permalamos
  • Į kepenų masę supilama išmirkyta ir ištirpinta vyne želatina, pipirai, druska ir, gerai išsukus, įmaišoma plakta grietinė
  • Paštetas sudedamas į formą ir palaikomas šaltoje vietoje
  • Paduodant suverčiamas į lėkštę ir papuošiamas supjaustytais drebučiais

One Comment

  1. tNNykVsq

    čia trūksta mygtuko „į mėgstamiausius“.Bet taip pvajlaoagu gal reikės tuos mėgstamiausius šiaip savo kompiutery kaupt pradėt.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*