Nekeptas kepenų paštetas
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Grietinėlė – 3 stiklinės 3
Želatina – 20 g 20
Sviestas – 50 g 50
Raudonas vynas – 1/2 stiklinės 1/2
Skrudinimo duonos pagal skonį –
Kartieji pipirai truputis –
veršio kepenys – 800 g 800
Gaminimo eiga
- Kepenys supjaustomos, pakepinamos svieste ir 4 kartus permalamos
- Į kepenų masę supilama išmirkyta ir ištirpinta vyne želatina, pipirai, druska ir, gerai išsukus, įmaišoma plakta grietinė
- Paštetas sudedamas į formą ir palaikomas šaltoje vietoje
- Paduodant suverčiamas į lėkštę ir papuošiamas supjaustytais drebučiais
čia trūksta mygtuko „į mėgstamiausius“.Bet taip pvajlaoagu gal reikės tuos mėgstamiausius šiaip savo kompiutery kaupt pradėt.