Neapolietiška pica

Picos 0 comments

Neapolietiška pica

0.0 from 0 votes
Course: PicosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1-2 šaukštai 1-2

  • Fermentinis sūris200 g 200

  • Pomidorai500 g 500

  • Pieniškos dešrelės5 vnt 5

  • Picos tešla300 g 300

  • Malti raudieji pipirai pagal skonį (tinka ir juodieji)

Gaminimo eiga

  • Užmaišykite mielinę tešlą, palikite valandai pakilti, dar kartą ją išminkykite ir sudėkite į kepimo formą
  • Forma turi būti pakankamai aukšta, kadangi pica kepama orkaitėje iškyla
  • Tešlą apšlakstykite aliejumi, apibarstykite tarkuotu sūriu, uždėkite nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus pomidorus
  • Dešreles supjaustykite išilgai ir sudėkite grotelių pavidalu, apibarstykite druska ir maltais pipirais, apšlakstykite likusiu aliejumi
  • Kepkite 20 – 30 minučių vidutinio karštumo orkaitėje (180 laipsnių)
  • Iškeptą tuojau pat patiekite

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*