Natūralūs muštinukai (langetas)

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Natūralūs muštinukai (langetas)

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Sviestas5 g 5

  • Žalumynai žiupsnelis

  • jautiena (išpjova) 160 g.

  • lydyti taukai5 g 5

  • mėsos sultys50 g 50

Gaminimo eiga

  • Plonasis išpjovos galas supjaustomas1,5 cm storumo gabalėliais, kurie išmušami, suteikiant ovalų pavidalą, iš vienos pusės pabarstoma pipirais ir kepama įkaitintuose riebaluose
  • Muštinukai pasūdomi, kai apverčiami keptuvėje
  • Patiekiami su kepintomis bulvėmis arba įvairių daržovių priedu, užpilti sviestu ir mėsos sultimis
  • Natūralius muštinukus reikia kepti prieš pat valgymą, nes ilgiau pastovėję būna ne tokie skanūs

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*