Natūralūs muštinukai (langetas)
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Sviestas – 5 g 5
Žalumynai žiupsnelis –
jautiena (išpjova) 160 g. –
lydyti taukai – 5 g 5
mėsos sultys – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Plonasis išpjovos galas supjaustomas1,5 cm storumo gabalėliais, kurie išmušami, suteikiant ovalų pavidalą, iš vienos pusės pabarstoma pipirais ir kepama įkaitintuose riebaluose
- Muštinukai pasūdomi, kai apverčiami keptuvėje
- Patiekiami su kepintomis bulvėmis arba įvairių daržovių priedu, užpilti sviestu ir mėsos sultimis
- Natūralius muštinukus reikia kepti prieš pat valgymą, nes ilgiau pastovėję būna ne tokie skanūs