Naminis tortas

Tortai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Medaus tortas, perteptas grietinės kremu.

Naminis tortas

0.0 from 1 vote
Course: Tortai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus2 stiklinės 2

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Miltai5 stiklinės 5

  • Grietinė4 indeliai 4

  • Sviestas1 pakelis 1

  • Kepimo milteliai1 šaukštelis 1

  • Vanilinas truputis

  • Dirbtinis medus1 stiklinė 1

Gaminimo eiga

  • Kiaušinius, medų, 1 stiklinę cukraus, lydytą sviestą sudedame ir išsukame, suberiame su kepimo milteliais arba soda sumaišytus miltus ir išminkome
  • Iškočiojame 6 blynus
  • Pabadome, bet nekiaurai ir kepame
  • Iškepus išverčiame ir ataušiname
  • Kremas: grietinę, 1 stiklinę cukraus ir truputį vanilino gerai išsukame ir šiuo kremu pertepame lakštus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*