Medaus tortas, perteptas grietinės kremu.
Naminis tortas
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 2 stiklinės 2
Kiaušiniai – 3 vnt 3
Miltai – 5 stiklinės 5
Grietinė – 4 indeliai 4
Sviestas – 1 pakelis 1
Kepimo milteliai – 1 šaukštelis 1
Vanilinas truputis –
Dirbtinis medus – 1 stiklinė 1
Gaminimo eiga
- Kiaušinius, medų, 1 stiklinę cukraus, lydytą sviestą sudedame ir išsukame, suberiame su kepimo milteliais arba soda sumaišytus miltus ir išminkome
- Iškočiojame 6 blynus
- Pabadome, bet nekiaurai ir kepame
- Iškepus išverčiame ir ataušiname
- Kremas: grietinę, 1 stiklinę cukraus ir truputį vanilino gerai išsukame ir šiuo kremu pertepame lakštus