Naminis pyragas

Pyragai 0 comments

Naminis pyragas

0.0 from 2 votes
Course: PyragaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

3

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska5 g 5

  • Cukrus100 g 100

  • Miltai500 g 500

  • Pienas250 g 250

  • Mielės25 g 25

  • Kiaušinio trynys2 vnt 2

  • Vanilės esensija pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Paruošiama mielinė tešla arba naudojama šaldyta
  • Du trečdalius tešlos iškočiokite, išklokite skardą
  • Kraštelius prispauskite prie skardos kraštų
  • Leiskite tešlai pakilti
  • Ant pakilusios tešlos tolygiai paskirstykite vyšnių arba abrikosų įdarą pyragams
  • Iš likusios tešlos suformuokite 0,5 cm storio volelius
  • Ruošiamą pyragą puoškite iš volelių išdėliodami ,,tinklelį“
  • Patepkite kiaušinio plakiniu ir palikite pakilti
  • Kepkite įkaitintoje iki 250° C orkaitėje , kol pyragas gražiai pagels

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*