Naminiai virtiniai su kopūstų įdaru

Miltiniai patiekalai, Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai, Įvairūs patiekalai 0 comments

Naminiai virtiniai su kopūstų įdaru

5.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalai, Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalai, Miltiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Vanduo150 g 150

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Miltai350 g 350

  • Pipirai pagal skonį

  • Sviestas50 g 50

  • Džiūvėsėliai truputis

  • Kopūstai550 g 550

Gaminimo eiga

  • Miltus nusijokite, padarykite viduryje duobutę, į ją suberkite druską, įmuškite kiaušinį ir įpilkite pašildyto vandens apie 80 g
  • Kiaušinį, druską, vandenį išmaišykite su mažu miltų kiekiu, kad ištirptų druska, po to pilkite likusį vandenį (70 g
  • ) ir užmaišykite tešlą
  • Paruoštą tešlą suskirstykite slyvos dydžio gabalėliais, plonai iškočiokite, į vidurį dėkite įdarą ir tešlos kraštus gerai užspauskite
  • Paruoštus virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 15 – 20 min
  • Išvirusius virtinius truputį apipilkite riebalais, kad nesuliptų
  • Įdaras: šviežius kopūstus 3 – 6 min
  • apvirkite pasūdytame vandenyje ir atšaldykite
  • Po to juos supjaustykite smulkiais kubeliais, apkepinkite svieste, pridėkite kietai virtų ir kubeliais supjaustytų kiaušinių, maltų pipirų, druskos, džiūvėsių ir viską gerai išmaišykite

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*