Naminiai sausainiai

Be kategorijos 1 comment

Naminiai sausainiai

5.0 from 2 votes
Course: SausainiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

Gaminimo eiga

  • Į puodą supilkite pieną, sudėkite sviestą ir užvirinkite
  • Kai užvirs, suberkite miltus ir skubiai išmaišykite, kad pasidarytų vientisa masė
  • Po to suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirps
  • Vėliau tešlą ataušinkite iki 20 laipsnių temperatūros
  • Ataušusią tešlą išplakite ir sudėkite dalimis kiaušinius
  • Jei tešla išeis tiršta ar net kieta, papildomai įmuškite dar kiaušinių
  • Iš paruoštos tešlos išpjaustykite įvairių formų sausainius ir kepkite 10 – 12 min
  • 230 – 240 laipsnių temperatūroje

One Comment

  1. Anonimas

    labai skanus sausainiai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*