Naminiai sausainiai
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 260 g 260
Kiaušiniai – 7 vnt 7
Miltai – 350 g 350
Pienas – 800 g 800
Sviestas – 150 g 150
Gaminimo eiga
- Į puodą supilkite pieną, sudėkite sviestą ir užvirinkite
- Kai užvirs, suberkite miltus ir skubiai išmaišykite, kad pasidarytų vientisa masė
- Po to suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirps
- Vėliau tešlą ataušinkite iki 20 laipsnių temperatūros
- Ataušusią tešlą išplakite ir sudėkite dalimis kiaušinius
- Jei tešla išeis tiršta ar net kieta, papildomai įmuškite dar kiaušinių
- Iš paruoštos tešlos išpjaustykite įvairių formų sausainius ir kepkite 10 – 12 min
- 230 – 240 laipsnių temperatūroje
labai skanus sausainiai