Naminės desrelės

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Lengvai paruošiamos naminės dešrelės.

Naminės desrelės

4.7 from 3 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Česnakas2 vnt 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Sultinys truputis

  • Kiauliena800 g 800

  • žarnos

Gaminimo eiga

  • Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, smulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ar vandens (jei kieta masė)
  • Viskas išminkoma ir sukemšama į žarnas
  • Dešrelės persukamos porcijomis ir verdamos pasūdytame vandenyje, o išimtos apkepinamos ir tiekiamos su bulvių koše bei troškintais kopūstais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*