Naminė pica

Karšti patiekalai, Įvairūs patiekalai 1 comment

Skani ir naminė.

Naminė pica

5.0 from 1 vote
Course: Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Vanduo100 ml 100

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Pomidorų padažas2 šaukštai 2

  • Pievagrybiai100 g 100

  • Kumpis100 g 100

  • picos prieskoniai1 šaukštas 1

  • picos miltai1/3 pakelio 1/3

Gaminimo eiga

  • Į miltus pilti aliejų ir šiltą vandenį, išminkyti tešlą ir palikti pakilti apie 30 minučių
  • Pievagrybius susipjaustyti smulkiai (griežinėliais), fermentinį sūrį sutarkuoti
  • Iš tešlos iškočioti apvalios formos paplotėlį, jį dėti į kepimo indą, patepti pomidorų padažu, sluoksniuoti kumpį, pievagrybius ir ant viršaus užbarstyti tarkuotą sūrį
  • Paskaninti prieskoniais
  • Kepti vidurinio karštumo orkaitėje maždaug 25-30 minučių
  • Skanaus 🙂

One Comment

  1. gabija

    TURETU BUTI SKANU

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*