Naminė panadelio sriuba
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pienas – 1/2 stiklinės 1/2
Kiaušinis – 1 vnt 1
Riebalai – 1 šaukštas 1
Mėsos sultinys – 3/4 l 3/4
Muskato riešutai truputis –
Sūris – 1-2 šaukštai 1-2
Bandelės – 2-3 vnt 2-3
Prieskoniniai žalumynai truputis –
Petražolės lapeliai – 2 šaukštai 2
Gaminimo eiga
- Žalumynai išverdami sultinyje
- Bandelės supjaustomos griežinėliais, apkepinamos riebaluose ir suverdamos sultinyje
- Paskui viskas pertrinama per sietą
- Sriuba pasūdoma ir uždaroma piene išplaktu tryniu
- Ant viršaus pabarstoma petražolių lapelių ir, jei norima, tarkuoto sūrio