Muštiniai džiūvėsėliuose (romšteksas)

Mėsos patiekalai 0 comments

Muštiniai džiūvėsėliuose (romšteksas)

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

Gaminimo eiga

  • Iš liemeninės, nugarinės arba iš viršutinės šlauninės atpjauti gabalėliai išmušami iki 7-8 mm storumo, suteikiamas ovalo pavidalas, apibarstoma druska, pipirais, suvilgoma išplaktame su pienu kiaušinyje, apvoliojama džiūvėsėliais ir kepama, kol pasidaro gražios spalvos
  • Paskui keliomis minutėmis pastatoma į orkaitę
  • Pateikiant su keptomis bulvėmis arba įvairių daržovių priedu
  • Mėsa užpilama sviestu, priedas apibarstomas petražolėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*