Muštiniai džiūvėsėliuose (romšteksas)
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 8 g 8
Pipirai pagal skonį –
Pienas – 3 g 3
Sviestas – 10 g 10
Jautiena – 145 g 145
Džiūvėsėliai – 20 g 20
Žalumynai žiupsnelis –
Taukai – 10 g 10
Gaminimo eiga
- Iš liemeninės, nugarinės arba iš viršutinės šlauninės atpjauti gabalėliai išmušami iki 7-8 mm storumo, suteikiamas ovalo pavidalas, apibarstoma druska, pipirais, suvilgoma išplaktame su pienu kiaušinyje, apvoliojama džiūvėsėliais ir kepama, kol pasidaro gražios spalvos
- Paskui keliomis minutėmis pastatoma į orkaitę
- Pateikiant su keptomis bulvėmis arba įvairių daržovių priedu
- Mėsa užpilama sviestu, priedas apibarstomas petražolėmis