Morkų sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Daržovių patiekalai 0 comments

Tiršta morkų sriuba.

Morkų sriuba

5.0 from 2 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Vanduo500 ml 500

  • Morkos1 kg 1

  • Alyvuogių aliejus2 šaukštai 2

  • Karis1 šaukštas 1

  • Daržovių sultinys1 l 1

Gaminimo eiga

  • Įkaitintame aliejuje iki minkštumo pakepkite smulkintą svogūną
  • Suberkite kario prieskonius ir sudėkite supjaustytas morkas
  • Po kelių minučių supilkite sultinį ir virkite apie 20 min
  • Sriubą supilkite į blenderį
  • Suplakite ir supilkite atgal į puodą
  • Dar šiek tiek pakaitinkite ir įpilkite vandens iki jūsų norimos tirštumo konsistencijos

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*