Morkų košė su obuoliais ir slyvomis

Įvairūs patiekalai, Daržovių patiekalai 0 comments

Rudeniška košė, kuri puikiai tinka prie keptos ar virtos paukštienos. Beje, šviežias slyvas galima pakeisti ir džiovintomis.

Morkų košė su obuoliais ir slyvomis

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Įvairūs patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Morkos6 vnt 6

  • Obuoliai2 vnt 2

  • Grietinė4 šaukštai 4

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Slyvos10 vnt 10

Gaminimo eiga

  • Morkos išverdamos, nulupamos ir sumalamos
  • Obuoliai stambiai sutarkuojami, slyvos supjaustomos juostelėmis
  • Viskas sumaišoma ir verdama apie 10 min
  • Miltai pakepinami su sviestu, atskiedžiami grietine, supilami į morkas ir kaitinami, kol užvirs
  • Išvirusi košė pasūdoma

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*