Morengai
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 300 g 300
Citrinų žievelės –
Citrinų sultys – 2-3 šaukštai 2-3
Kiaušinio baltymas – 6 vnt 6
Gaminimo eiga
- Atšaldyti baltymai plakami, beriant po šaukštelį cukraus tol, kol pasidrys standžios putos
- Tada įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama nutarkuotos žievelės
- Į išklotą popieriumi arba išteptą sviestu bei pabarstytą džiūvėsėliais skardą švirkštu išspaudžiami kūgio formos morengai
- Jie kepami pravertoje orkaitėje (100-110 C temperatūroje) ir stebima, kad neparuduotų
Labai skanus sausainiai! Patariu visiems pasigaminti ;D
superiniai sausainukai, dar jei koki glaista uzpili tai liuks
parudavo ir sutizo :/
o ka daryti kad jie nesutiztu?