Moliūgų apkepas
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska – 1/2 šaukštelio 1/2
Vanduo – 3-4 šaukštai 3-4
Kiaušiniai – 4 vnt 4
Grietinėlė – 250 ml 250
Sviestas (arba margarinas, keptuvei ištepti) –
Cinamonas – 1/2 šaukštelio 1/2
Kvietiniai miltai – 425 ml 425
Imbierai – 1/2 šaukštelio 1/2
Moliūgai – 400 g 400
Sidro actas – 2 šaukštai 2
Kokosiniai makaronai – 100 g 100
Gaminimo eiga
- Receptas 12 porcijų
- Sumaišykite visus tešlos ingredientus
- Įdėkite tešlą į polietileninį maišelį ir palaikykite šaldytuve 1 val
- Riebalais ištepkite maždaug 26 cm skersmens kepimo skardą
- Sudėkite moliūgo minkštimą į puodą, įpilkite 1 dl vandens ir pavirkite ant lengvos ugnies uždengę dangtį maždaug 15 min
- Supilkite į sietelį ir gerai nuvarvinkite
- Sumaišykite arba sugrūskite moliūgo minkštimą
- Įmaišykite kitus ingredientus
- Iškočiokite tešlą
- Įdėkite tešlą į keptuvą, gerai apspauskite
- Kraštą nupjaukite, kad būtų lygus
- Pabadykite tešlą šakute
- Sukrėskite įdarą ir kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės nustatę 200° temperatūrą maždaug 1 val