Moliūgų apkepas

Apkepai 0 comments

Moliūgų apkepas

0.0 from 0 votes
Course: ApkepaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska1/2 šaukštelio 1/2

  • Vanduo3-4 šaukštai 3-4

  • Kiaušiniai4 vnt 4

  • Grietinėlė250 ml 250

  • Sviestas (arba margarinas, keptuvei ištepti)

  • Cinamonas1/2 šaukštelio 1/2

  • Kvietiniai miltai425 ml 425

  • Imbierai1/2 šaukštelio 1/2

  • Moliūgai400 g 400

  • Sidro actas2 šaukštai 2

  • Kokosiniai makaronai100 g 100

Gaminimo eiga

  • Receptas 12 porcijų
  • Sumaišykite visus tešlos ingredientus
  • Įdėkite tešlą į polietileninį maišelį ir palaikykite šaldytuve 1 val
  • Riebalais ištepkite maždaug 26 cm skersmens kepimo skardą
  • Sudėkite moliūgo minkštimą į puodą, įpilkite 1 dl vandens ir pavirkite ant lengvos ugnies uždengę dangtį maždaug 15 min
  • Supilkite į sietelį ir gerai nuvarvinkite
  • Sumaišykite arba sugrūskite moliūgo minkštimą
  • Įmaišykite kitus ingredientus
  • Iškočiokite tešlą
  • Įdėkite tešlą į keptuvą, gerai apspauskite
  • Kraštą nupjaukite, kad būtų lygus
  • Pabadykite tešlą šakute
  • Sukrėskite įdarą ir kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės nustatę 200° temperatūrą maždaug 1 val

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*