Mėsos suktinukai
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 1 vnt 1
Pienas – 1/2 stiklinės 1/2
Morkos – 1 vnt 1
Prieskoniai pagal skonį –
Svogūnai – 1 vnt 1
Saldžiosios paprikos – 1 vnt 1
Grietinė – 3 šaukštai 3
Sviestas – 1 šaukštas 1
Malti pipirai pagal skonį –
Sultinys – 2 stiklinės 2
Raudonas vynas – 4 šaukštai 4
Pyragas – 1 riekelė 1
Vištiena – 100 g 100
Kumpio mėsa – 300 g 300
Gaminimo eiga
- Kumpį supjaustome gabaliukais ir pamušame
- Ant muštinukų dedame vištienos įdarą ir suvyniojame
- Kad laikytųsi susmeigiame pagaliuku
- Dedame į keptuvę ir apkemape iš abiejų pusių, kad gražiai paruduotų
- Paskui sudedame į puodą, įdedame prieskonines daržoves, užpilame sultiniu ir raudonu vynu ir troškiname apie 20min
- Išėmę suktinukus, iš lukusio skysčio paruošiame padažą
- Sultinį perkošiame, įdedame grietinės, prieskonių, pakaitiname ir užpilame ant suktinukų