Mėsos salotos

Salotos, garnyrai, Mėsos patiekalai 0 comments

Mėsos salotos

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalai, Salotos, garnyraiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Majonezas60 g 60

  • Salotos20 g 20

  • Agurkai40 g 40

  • Bulvės60 g 60

  • Mėsa60 g 60

  • Krabai10 g 10

Gaminimo eiga

  • Neriebi bet kokio gyvulio mėsa (virta arba kepta) supjaustoma plonomis skiltelėmis
  • Virtos bulvės, rauginti arba marinuoti agurkai supjaustomi griežinėliais, stambiai suplėšomi salotų lapai ir viskas sumaišoma
  • Po to užpilama majonezu, dedama į salotinę kaupeliu ant žalių salotų lapelių, papuošiama virtos arba keptos mėsos gabalėliais, kietai virto kiaušinio skiltelėmis
  • gražiai supjaustytais agurkais, pomidorais, petražolių lapeliais ar krabais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*