Mėsos rageliai su lašinukais

Mėsos patiekalai 0 comments

Mėsos rageliai su lašinukais

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Malti džiūvėsėliai2 šaukštai 2

  • Kmynai1 šaukštas 1

  • Rūkyta lašiša200 g 200

  • Kiaulienos nugarinė500 g 500

Gaminimo eiga

  • Nugarinę supjaustyti 1 cm storio riekelėmis, lengvai pamušti
  • Įdarui rūkytus lašinius supjaustyti kubeliais, susmulkinti svogūną, virtą kiaušinį, druską ištrinti su kmynais ir pipirais
  • Ant nugarinės dėti įdaro, susukti kaip ragelį, pamirkyti plaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintuose riebaluose
  • Po to ragelius sudėti į pašildytą dubenį, užpilti grietine ir baigti kepti orkaitėje
  • Jei nemėgstate riebiai, užteks kepti ir keptuvėje Po 5 min
  • supilti grietinėlę

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*