Mėsos rageliai su lašinukais
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Pipirai pagal skonį –
Svogūnai – 2 vnt 2
Malti džiūvėsėliai – 2 šaukštai 2
Kmynai – 1 šaukštas 1
Rūkyta lašiša – 200 g 200
Kiaulienos nugarinė – 500 g 500
Gaminimo eiga
- Nugarinę supjaustyti 1 cm storio riekelėmis, lengvai pamušti
- Įdarui rūkytus lašinius supjaustyti kubeliais, susmulkinti svogūną, virtą kiaušinį, druską ištrinti su kmynais ir pipirais
- Ant nugarinės dėti įdaro, susukti kaip ragelį, pamirkyti plaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintuose riebaluose
- Po to ragelius sudėti į pašildytą dubenį, užpilti grietine ir baigti kepti orkaitėje
- Jei nemėgstate riebiai, užteks kepti ir keptuvėje Po 5 min
- supilti grietinėlę