Mėsos padažas (Bolognese)

Karšti patiekalai 0 comments

Mėsos padažas (Bolognese)

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo250 ml 250

  • Grietinėlė100 ml 100

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos2 vnt 2

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Salierai1 stiebas 1

  • Pomidorų padažas4 šaukštai 4

  • Česnakai1 skiltelė 1

  • Lauro lapai1 vnt 1

  • Alyvų aliejus2 šaukštai 2

  • Sultinio kubeliai1 vnt 1

  • Vynas150 ml 150

  • Jautienos faršas500 g 500

  • muskato riešutas žiupsnelis (tarkuoto)

Gaminimo eiga

  • Faršą, smulkintus svogūną, česnaką pakepinti keptuvėje
  • Kepant faršą pamaišyti šakute, kad sutrupėtų
  • Sudėti susmulkintą saliero stiebą, burokine trintuve sutarkuotą morką, pomidorų padažą, vandenį, vyną ir prieskonius
  • Viską patroškinti apie 15 min
  • Supilti grietinėlę ir pakepti dar 2-3 minutes

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*