Mėsos marinavimas

Marinavimas 0 comments

Mėsos marinavimas

5.0 from 1 vote
Course: MarinavimasDifficulty: Lengvas
Cooking time

5

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolės1 šaukštas 1

  • Prieskoniai pagal skonį

  • Krapai1 šaukštas 1

  • Sojų padažas2 šaukštai 2

  • Alyvuogių aliejus2 šaukštai 2

  • Česnakai2-3 skiltelės 2-3

  • Mėsa

  • Svogūno laiškai1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Mėsą supjaustyti riekėmis
  • Įtrinti prieskoniais
  • Užpilti alyvuogių aliejumi ir sojų padažu
  • Mikseriu sutrinti svogūno laiškus, krapus, petražoles ir česnako skilteles
  • Žalia mese aptepti mėsą ir dėti į šaldytuvą
  • Po paros galima kepti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*