Mėsos marinavimas
Cooking time
5
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Petražolės – 1 šaukštas 1
Prieskoniai pagal skonį –
Krapai – 1 šaukštas 1
Sojų padažas – 2 šaukštai 2
Alyvuogių aliejus – 2 šaukštai 2
Česnakai – 2-3 skiltelės 2-3
Mėsa –
Svogūno laiškai – 1 šaukštas 1
Gaminimo eiga
- Mėsą supjaustyti riekėmis
- Įtrinti prieskoniais
- Užpilti alyvuogių aliejumi ir sojų padažu
- Mikseriu sutrinti svogūno laiškus, krapus, petražoles ir česnako skilteles
- Žalia mese aptepti mėsą ir dėti į šaldytuvą
- Po paros galima kepti