Mėsos maltinukai su ryžiais

Mėsos patiekalai 0 comments

Mėsos maltinukai su ryžiais

5.0 from 1 vote
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Ryžiai3 3

  • Vanduo Stiklinė

  • Pipirai Pagal skonį

  • Malti džiūvėsėliai3 3

  • Imbieras Pagal skonį

  • Faršas250 g 250

  • mažas svogūnas1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Į faršą sudėkite kiaušinį, kapotą svogūną, prieskonius ir išminkykite
  • Išvirkite biriai ryžius, ataušinkite ir sumaišykite su faršu
  • Padarykite 6 – 8 apvalius maltinukus, apibarstykite juos džiūvėsėliais ir kepkite įkaitintuose riebaluose, kol apsitrauks rusva plutele
  • Patiekite su virtomis bulvėmis, troškintomis daržovėmis ir grietine arba grietinės padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*