Mėsos kukuliai padaže

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Mėsos kukuliai padaže

5.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai15 g 15

  • Pipirai pagal skonį

  • Pienas35 g 35

  • Svogūnai10 g 10

  • Jautiena115 g 115

  • Žalumynai apibarstymui

  • Riebalai10 g 10

  • Pyragas25 g 25

  • grietininis padažas100 g 100

Gaminimo eiga

  • Į maltinių masę pridedama smulkiai kapotų pakepintų svogūnų, daromi riešutėlio didumo kukuliai po 10-12 g
  • svorio, apvoliojami miltais, apkepinami įkaitintuose riebaluose, sudedami į keptuvę ne daugiau kaip dvejomis eilėmis, užpilami grietininiu padažu (receptą galite rasti šioje svetainėje) ir ištroškinami uždengus
  • Kukuliai patiekiant apibarstomi žalumynais ir paduodami su bulvėmis, biriomis košėmis arba virtais makaronais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*