Mėsos ir svogūnų kotletai su vyno padažu.

Mėsos patiekalai 0 comments

Mėsos ir svogūnų kotletai su vyno padažu.

1.0 from 1 vote
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Pipirai Pagal skonį

  • Grietinė Pusė stiklinės

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Faršas250 g 250

  • Vynas1 šaukštas 1

  • Aštrus padažas1 šaukštas 1

  • didelis svogūnas1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Į faršą sudėti prieskonius, kiaušinį, kapotą svogūną, išminkyti, padaryti 4 – 6 kotletus ir kepti riebaluose, kol apsitrauks rusva plutele
  • Aštrų padažą pakaitinkite su grietine ir vynu ir karštą užpilkite ant kotletų
  • Palaikykite, kad jis šiek tiek įsigertų
  • Patiekite su virtais ryžiais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*