Mėsos ir miežinių kruopų maltiniai
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Pipirai truputis –
Svogūnai – 2 vnt 2
Grietinė – 1/2 stiklinės 1/2
Džiūvėsėliai – 3 šaukštai 3
Kiaušinis – 1 vnt 1
Riebalai – 1 šaukštas 1
Miežinės kruopos – 1 stiklinė 1
Pomidorų tyrė – 3 šaukštai 3
virta širdis – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Kruopas apvirinti
- Išvirusią širdį apkepinti ir sumalti
- Kruopas, kiaušinį, džiūvesėlius, prieskonius ir maltą mėsą bei pakepintus svogūnus gerai suminkyti
- Iš masės daryti apvalius maltinius, juos pavolioti džiūvesėliuose ir kepti karštuose riebaluose
- Padažas
- Pomidorų tyrę užvirinti, supilti grietinę ir druską, pakaitinti
- Patiekti su padažu
Labai mėgstu kruopų patiekalus. Ypač žiemos metu, nes neužsikimši mėsa ir skrandis veikiantis.
Tavo receptas geras.
Padažas netinka.
Prie miežinių ir kitų kruopų pomidorų padažai netinka.
Bet kiek žmonių tiek skonių.
Receptas geras.
Padažas netinkamas.
Kiek žmonių, tiek nuomoių.