Mėsos ir miežinių kruopų maltiniai

Karšti patiekalai, Kruopų patiekalai, Mėsos patiekalai 2 comments

Mėsos ir miežinių kruopų maltiniai

0.0 from 2 votes
Course: Karšti patiekalai, Kruopų patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Pipirai truputis

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Grietinė1/2 stiklinės 1/2

  • Džiūvėsėliai3 šaukštai 3

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Riebalai1 šaukštas 1

  • Miežinės kruopos1 stiklinė 1

  • Pomidorų tyrė3 šaukštai 3

  • virta širdis1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Kruopas apvirinti
  • Išvirusią širdį apkepinti ir sumalti
  • Kruopas, kiaušinį, džiūvesėlius, prieskonius ir maltą mėsą bei pakepintus svogūnus gerai suminkyti
  • Iš masės daryti apvalius maltinius, juos pavolioti džiūvesėliuose ir kepti karštuose riebaluose
  • Padažas
  • Pomidorų tyrę užvirinti, supilti grietinę ir druską, pakaitinti
  • Patiekti su padažu

2 Comments

  1. Labai mėgstu kruopų patiekalus. Ypač žiemos metu, nes neužsikimši mėsa ir skrandis veikiantis.
    Tavo receptas geras.
    Padažas netinka.
    Prie miežinių ir kitų kruopų pomidorų padažai netinka.
    Bet kiek žmonių tiek skonių.

  2. Receptas geras.
    Padažas netinkamas.
    Kiek žmonių, tiek nuomoių.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*