Mėsa su serbentų padažu

Mėsos patiekalai 0 comments

Mėsa su serbentų padažu

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus30 g 30

  • Druska pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Grietinėlė100 g 100

  • Pipirai pagal skonį

  • Jautiena500 g 500

  • Garstyčių milteliai1/2 šaukštelio 1/2

  • Radonųjų serbentų sultys2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Mėsos gabalėlius išmušti ir apkepinti su aliejumi, pasūdyti, pabarstyti pipirais, sudėti garstyčias ir užpylus vandeniu arba sultiniu, ištroškinti
  • Miltus praskiesti trupučiu vandens ir supilti į troškinį su serbentų sultimis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*