Menkė su lašiniais

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Menkės filės su lašiniais: kepti žuvį su svogūnais, patiekti su bulvėmis ir daržovėmis.

Menkė su lašiniais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Citrinos1/2 vnt 1/2

  • Druska: pagal skonį

  • Lašiniai250 g 250

  • Menkės filė500 g 500

  • Pipirai: pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Žuvį padalinti į porcijas, pašlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti 30 min.
  • Po to, ant kiekvieno žuvies gabalėlio (pabarstyto druska ir pipirais) uždėti griežinėlį svogūno, apvynioti lašinių riekele, sudėti į keptuvę ir kepti su likusiais svogūnais.
  • Patiekti su bulvėmis ir daržovėmis.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*