Menkė su baklažanais

Žuvies patiekalai, Karšti patiekalai 0 comments

Menkės patiekalas su baklažanais, svogūnais ir žirneliais. Ir su šviežiais petražolių lapeliais.

Menkė su baklažanais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2-3 šaukštai 2-3

  • Baklažanai2 vnt 2

  • Česnakai1 skiltelė 1

  • Cukrus: pagal skonį

  • Druska: pagal skonį

  • Imbieras1 šaukštelis 1

  • Lauro lapai1 vnt 1

  • Menkė600 g 600

  • Petražolių lapeliai2 šaukštai 2

  • Svogūnai2 vnt 2

  • žalieji žirneliai100 g 100

Gaminimo eiga

  • Filė supjaustyti, apibarstyti druska, imbieru ir palikti 1 valanadai.
  • Po to kepti aliejuje. Svogūnus ir česnaką supjaustyti. Baklažanus supajustyti, pasūdyti ir palikti 15 minučių pastovėti.
  • Po to apkepti aliejuje, sudėti svogūnus su česnaku ir dar pakepti. Suberti cukrų, likusį imbierą, lauro lapelį. Įpilti stiklinę vandens ir troškinti 5 minutes.
  • Sudėti apkeptą žuvį su žirneliais ir dar patroškinti 5 minutes. Prieš patiekiant apibarstyti petražolių lapeliais.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*